fbpx

ΜακΛάουντ: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολύ περισσότερες απειλές επιθετικά»

ΜακΛάουντ: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολύ περισσότερες απειλές επιθετικά»

Ένα αρκετά διαφορετικό αγωνιστικό στυλ θέλει να υιοθετήσει η Νέα Ζηλανδία στα ματς με την Αυστραλία που έχει μπροστά της για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Rugby Championship. Ο Σκοτ ΜακΛάουντ, προπονητής του αμυντικού παιχνιδιού των All Blacks, ανέφερε συγκεκριμένα πως η ομάδα έχει στόχο να γίνει πολύ πιο απειλητική επιθετικά, εν συγκρίσει με τα πρώτα τέσσερα ματς της διοργάνωσης κόντρα σε Αργεντινή και Νότιο Αφρική.

«Η βροχή και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε κόντρα στην Αργεντινή και τη Νότιο Αφρική τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες θα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με αυτό που θα βιώσουμε απέναντι στην Αυστραλία. Δουλεύουμε πάνω στο κομμάτι της αξιοποίησης των χώρων που αναμένουμε πως θα μας παραχωρήσει η Αυστραλία, φροντίζοντας ταυτόχρονα να μην δώσουμε κενά στη δική μας άμυνα.

Ήμασταν πραγματικά συμπαγείς απέναντι στην Αργεντινή και δεν θέλουμε να παρουσιαστούμε εξίσου σφιχτοί κόντρα στην Αυστραλία. Δώσαμε δύο παιχνίδια που ήταν πολύ μαχητικά, με παίκτες υψηλών ικανοτήτων στον αγωνιστικό χώρο και αρκετούς διαθέσιμους χώρους για μακρινά σουτ, οπότε προσαρμοστήκαμε σε αυτό το αγωνιστικό στυλ.

Τώρα, απέναντι στην Αυστραλία θέλουμε να δημιουργήσουμε πολύ περισσότερες απειλές επιθετικά. Να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στα χέρια μας, να δείξουμε υψηλότερο επίπεδο ικανοτήτων και όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να τα κάνουμε πράξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΜακΛάουντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα