fbpx

Γκόλινγκς: “Κύλησε ένα δάκρυ χαράς και περηφάνιας”

Γκόλινγκς: “Κύλησε ένα δάκρυ χαράς και περηφάνιας”

Άκρως συγκινημένος και συναισθηματικά φορτισμένος είναι αυτές τις ημέρες ο Μπεν Γκόλινγκς. Ο προπονητής της ομάδας rugby sevens των Φίτζι ζει στον απόηχο της κατάκτησης του Παγκόσμιου Κυπέλλου, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της επιτυχίας όχι μονάχα για τους ίδιους τους παίκτες του αλλά συνολικά για όλο το έθνος που εκπροσώπησαν σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση.

“Είχαμε δύο μεγάλους στόχους για φέτος, τους Αγώνες Κοινοπολιτείας και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Φτάσαμε κοντά στους Αγώνες Κοινοπολιτείας. Ξέραμε πως είχαμε ακόμη αποθέματα ενέργειας και την ικανότητα να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο. Είναι φανταστικό αυτό για την ομάδα, διότι είχαν περάσει 17 χρόνια από την τελευταία φορά που το κατάφερε. Είναι κάτι το γιγαντιαίο για τα Φίτζι.

Κύλησε ένα δάκρυ χαράς, ένα δάκρυ περηφάνιας για εμένα. Ήξερα πόσα πολλά σήμαινε αυτός ο τίτλος για τους παίκτες, για το έθνος τους, τα Φίτζι, το ράγκμπι. Το ότι στάθηκα εκεί δίπλα και τους παρακολούθησα ήταν κάτι το πολύ συγκινητικό, αλλά και πολύ χαρούμενο για εμένα.

Είναι ευλογία να δουλεύεις με τέτοιους ανθρώπους. Είναι ένα φοβερό σύνολο, πολύ ταλαντούχο και το ζήτημα είναι μονάχα να τους διαχειριστείς σωστά, να τους ενώσεις όλους μαζί και να τους αφήσεις να το απολαύσουν, να παίξουν το παιχνίδι που αγαπούν”, ήταν τα λόγια του Γκόλινγκς.

Σημειώνεται πως ο Άγγλος Μπεν Γκόλινγκς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Φίτζι μόλις πέρσι, στα τέλη Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα