fbpx

World Classic: Τα προκριματικά αρχίζουν στη Γερμανία

World Classic: Τα προκριματικά αρχίζουν στη Γερμανία

Η πόλη του Ρέγκενσμπουργκ στη Γερμανία θα φιλοξενήσει από τις 16 έως τις 21 Σεπτεμβρίου τη μία από τις δύο προκριματικές φάσεις για το World Classic. Η οικοδέσποινα και νούμερο 18 στην παγκόσμια κατάταξη Γερμανία, η νούμερο 14 Τσεχία, η Ισπανία (Νο.19), η Γαλλία (Νο.22), η Μεγάλη Βρετανία (Νο.23) και η Νότια Αφρική (Νο.26) διεκδικούν τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση.

 Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση Νότια Αφρική – Ισπανία και ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, που έχει την υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη από τις ομάδες που παίρνουν μέρος. Το δεύτερο χρονικά ματς είναι αυτό μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Γαλλίας με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει τη Γερμανία. Την επόμενη ημέρα οι τέσσερις ηττημένοι των πρώτων δύο ημερών θα παλέψουν για την παραμονή τους στο τουρνουά ενώ οι τέσσερις ομάδες που θα απομείνουν θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις για τη διοργάνωση του 2023.

 Η Γερμανία διαθέτει παίκτες που έχουν περάσει από το MLB όπως οι Μπρους Μάξγουελ, Άαρον Άλτερ, Νικ Βίτγκρεν και Μπράιαν Φλιν. Ο προπονητής της Γαλλίας είναι ο θρυλικός Μπρους Μποσί, πρώην κάτοχος του world series. Ο Μάικλ Ροτ και ο Βανς Γουόρλι ξεχωρίζουν από το ρόστερ της Μεγάλης Βρετανίας ενώ ο Γκιφτ Ενγκοέπε, ο πρώτος γεννημένος στην Αφρική παίκτης που έφτασε στη major league θα εκπροσωπήσει τη Νότια Αφρική. Η Ισπανία διαθέτει τον Ένχελ Μπέλτρε που έχει επίσης θητεία από τις μεγάλες λίγκες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα