fbpx

Παγκόσμιο U18: Δέκατος τίτλος για τις Ηνωμένες Πολιτείες (vid)

Παγκόσμιο U18: Δέκατος τίτλος για τις Ηνωμένες Πολιτείες (vid)

Η ταχύτητα του κεντρικού φίλντερ Κένταλ Τζορτζ κράτησε την οικοδέσποινα του παγκοσμίου πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών και της έδωσε τη νίκη με 5-1 στον τελικό απέναντι στην κινεζική Ταϊπέι.

 Το χομ-ραν του Μπράις Έλντριτζ άνοιξε το σκορ με τον Μπλέικ Μίτσελ να σφραγίζει τη νίκη με την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών να παίρνει τον τίτλο για δέκατη φορά στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και να πλησιάζει στον έναν την κάτοχο του ρεκόρ, Κούβα. Αυτός είναι επίσης ο τρίτος παγκόσμιος τίτλος για τις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος και ο τέταρτος αν συνυπολογιστεί εκείνος της γυναικείας ομάδας σόφτμπολ στο World Games.

«Το θέμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι το τι μπορείς να κάνεις για τη χώρα σου», είπε ο προπονητής των Αμερικανών Ντένι Χόκινγκ. «Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έγινε μία οικογένεια στην πορεία προς τον τελικό. Πιστεύω ότι η μεγάλη στιγμή για εμάς ήταν το προτελευταίο ματς. Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο και ο αρχηγός Ντίλαν Καπ κάλεσε την ομάδα να συναντηθεί. Μου έστειλε μήνυμα όταν τελείωσε η συνάντηση και είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχώ, επειδή θα έχουμε τον τίτλο».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα