fbpx

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η διαθεσιμότητα του Κέιν

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η διαθεσιμότητα του Κέιν

Υπομονή μέχρι και την τελευταία στιγμή θα κάνουν όλοι στην ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, για να μάθουν εάν ο Σαμ Κέιν θα μπορέσει τελικά να είναι διαθέσιμος στο ματς της τελευταίας αγωνιστική τους Rugby Championship κόντρα στην Αυστραλία. Ο αρχηγός των All Blacks είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω χτυπήματος στο κεφάλι στο ματς της προηγούμενες αγωνιστικής απέναντι στους Wallabies.

Βάσει πρωτοκόλλου για τέτοιου τύπου τραυματισμούς, ο παίκτης πρέπει πρώτα να περάσει από ειδική ιατρική εκτίμηση (Head Injury Assessment – HIA) και εφόσον φανεί πως είναι 100% καλά δίνεται το “πράσινο φως” για να αγωνιστεί.

Ο Κέιν έκανε τη σχετική εξέταση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφανθούν οι γιατροί για το εάν είναι απολύτως ασφαλές να αγωνιστεί, ώστε να του δώσουν τη σχετική άδεια. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί κυριολεκτικά μέχρι και λίγο πριν το ματς με την Αυστραλία, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου, αν και οι Νεοζηλανδοί ελπίζουν πως οι καλές ειδήσεις θα έρθουν πιο σύντομα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα