fbpx

AFL: Ρόμπι Ουίλιαμς και Ντέλτα Γκούντρεμ θα… ανοίξουν την παράσταση του τελικού!

AFL: Ρόμπι Ουίλιαμς και Ντέλτα Γκούντρεμ θα… ανοίξουν την παράσταση του τελικού!

Δύο ονόματα… πρώτου μεγέθους στον καλλιτεχνικό κόσμο θα ηγηθούν του show που θα προηγηθεί του μεγάλου τελικού του AFL. Ο Ρόμπι Ουίλιαμς και η Ντέλτα Γκούντρεμ θα εμφανιστούν στο Melbourne Cricket Ground περίπου 50 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης των Sydney Swans με τους Geelong Cats και για περίπου μισή ώρα θα διασκεδάσουν το κοινό των σχεδόν 100.000 φιλάθλων που αναμένεται στις κερκίδες, όπως και των περίπου 3.000.000 τηλεθεατών.

Ειδικά για την Αυστραλή Ντέλτα Γκούντρεμ αυτή η εμφάνιση έρχεται σε ένα άκρως επιθυμητό χρονικό σημείο της καριέρας της, μιας και την τελευταία διετία έχει κυκλοφορήσει δύο album έπειτα από ένα διάστημα άνω των πέντε ετών δισκογραφικής “αδράνειας”, οπότε επιδιώκει με κάθε τρόπο να επανέλθει στο στάτους του παρελθόντος.

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη σήμερα Γκούντρεμ, αν και εντός Αυστραλίας παραμένει πάντοτε μία από τις δημοφιλέστερες τραγουδίστριες, σε διεθνές επίπεδο τα καλύτερά της χρόνια ήταν τα πρώτα της καριέρας της, κυρίως στο πρώτο ήμισυ της δεκαετίας του 2000.

Η Ντέλτα Γκούντρεμ με το τρόπαιο του 2022 που… περιμένει τον πρωταθλητή.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα