fbpx

“Κολλάει” η ανανέωση του Ντε Γκόεϊ λόγω… ρήτρας συμπεριφοράς!

“Κολλάει” η ανανέωση του Ντε Γκόεϊ λόγω… ρήτρας συμπεριφοράς!

Διαγωγή κοσμιοτάτη θα πρέπει να έχει ο Τζόρνταν Ντε Γκόεϊ προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά το νέο συμβόλαιο ανανέωσης που του προσφέρει το Collingwood. Ο 26χρονος μέσος βρίσκεται στη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του με τους Magpies και έχει ήδη στα χέρια του μία δελεαστική πρόταση ανανέωσης για πέντε χρόνια. Ωστόσο, αυτή η πρόταση έχει και μία ρήτρα… συμπεριφοράς, που περιπλέκει τα πράγματα.

Ο Ντε Γκόεϊ, αν και αγωνιστικά προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν, όντας μάλιστα ο MVP των δύο τελευταίων αναμετρήσεων στα πλέι-οφ, έχει πολλάκις στο παρελθόν απασχολήσει τον σύλλογο με τη συμπεριφορά του. Δύο φορές την τελευταία τριετία έχει προσαχθεί από την αστυνομία για βίαιη συμπεριφορά, το 2018 είχε επίσης πιαστεί να οδηγεί μεθυσμένος, ενώ μερικά άλλα μικρότερα συμβάντα τον έχουν επιβαρύνει με αρκετά πρόστιμα και επιπλήξεις από τον σύλλογο.

Προκειμένου το Collingwood να είναι… καλυμμένο σε περίπτωση που ο Ντε Γκόεϊ συνεχίσει σε παρόμοια μονοπάτια, πρόσθεσε έναν όρο “καλής διαγωγής” στο συμβόλαιο που προτείνει στον παίκτη. Εκείνος από την πλευρά τους διστάζει να βάλει την υπογραφή του λόγω της συγκεκριμένης ρήτρας, με αποτέλεσμα ακόμη το μέλλον του να παραμένει ακαθόριστο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα