fbpx

British Open: Ήττα στην τελευταία στεκιά για τον Μέρφι (vid)

British Open: Ήττα στην τελευταία στεκιά για τον Μέρφι (vid)

Ο Σον Μέρφι έβαλε την τελευταία μαύρη μπάλα στο ματς με τον Γκάρι Γουίλσον για τον πρώτο γύρο του βρετανικού όπεν ωστόσο έβαλε μαζί και την άσπρη με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα. Νούμερο οκτώ στον κόσμο ο έμπειρος Άγγλος, ο Μέρφι ήταν το φαβορί απέναντι στον νούμερο 32 της παγκόσμιας κατάταξης και φάνηκε ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο έβδομο και καθοριστικό φρέιμ.

 Ο Μέρφι βρέθηκε πίσω με 49-19 στο τελευταίο φρέιμ ωστόσο πάλεψε και είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το τραπέζι. Με μία εύκολη ροζ έκανε το 51-49 και πλέον έπρεπε να πετύχει τη μαύρη, κάτι που έκανε αλλά μαζί με την άσπρη και έτσι ο Γουίλσον έφτασε στη νίκη με 56-51. Αντίπαλός του στο δεύτερο γύρο θα είναι ο Ζανγκ Άντα.

 «Είμαι εκείνος που ένιωσε τη μεγαλύτερη έκπληξη», είπε ο Γουίλσον ο οποίος είχε φτάσει στον τελικό του τουρνουά την περασμένη χρονιά. «Καθόμουν στην καρέκλα μου και σκεφτόμουν ότι είχα χάσει. Ο Σον ήταν σε καλή κατάσταση και δεν έχω πάρει ποτέ νίκη στο Μίλτον Κέινς και αυτό σκεφτόμουν όταν άρχισε να καθαρίζει το τραπέζι και να περνάει μπροστά».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα