fbpx

British Open: Ο Ουρσενμπάχερ νίκησε ξανά τον Ο’Σάλιβαν (vid)

British Open: Ο Ουρσενμπάχερ νίκησε ξανά τον Ο’Σάλιβαν (vid)

Ο Ελβετός Αλεξάντερ Ουρσενμπάχερ, νούμερο 63 στην παγκόσμια κατάταξη σημείωσε τρίτη νίκη απέναντι στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Ρόνι Ο’Σάλιβαν, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του πρώτου γύρου στο βρετανικό όπεν. Ο Άγγλος ήταν πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό καθώς το μεγαλύτερο μπρέικ στα πέντε φρέιμ που παίχτηκαν ήταν μόλις στους 45 πόντους

 Πρώην ημιφιναλίστ στο αγγλικό όπεν ο Ουρσενμπάχερ δεν χρειάστηκε να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και πήρε τη νίκη απέναντι στον νούμερο ένα κόσμου όπου είχε κάνει στο όπεν Ουαλίας το 2019 και στο UK Championship του 2020. Αντίπαλός του στο γύρο των 64 θα είναι ο Τζο Ο’Κόνορ.

«Είμαι πανευτυχής που η μητέρα μου ήρθε να με παρακολουθήσει για πρώτη φορά στην επαγγελματική μου καριέρα αν και δεν την περίμενα λόγω των εργασιακών της υποχρεώσεων», είπε ο Ελβετός ο οποίος αναφέρθηκε και στην καλή παράδοση που έχει απέναντι στον Ο’Σάλιβαν. “Απέναντι στους καλύτερους παίκτες είναι εύκολο να πιέζεις τον εαυτό σου, δεν γνωρίζω κάποιον που δεν θα ήθελε να παίξει με τον Ρόνι και όποτε έχω την ευκαιρία θέλω πάντα να δίνω το 100%”.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα