fbpx

LIV Golf: Αποσύρθηκε από τη δικαστική διαμάχη ο Μίκελσον

LIV Golf: Αποσύρθηκε από τη δικαστική διαμάχη ο Μίκελσον

Κάτοχος έξι μέιτζορ τίτλων ο Φιλ Μίκελσον είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες του LIV Golf που αποσύρθηκε από τη δικαστική διαμάχη με το PGA Tour. Ο Αμερικανός μαζί με τους συμπατριώτες του Τέιλορ Γκουτς και Χάντσον Σουάφορντ αλλά και τον Άγγλο Ίαν Πούλτερ ζήτησαν από τον ομοσπονδιακό δικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση να αποσυρθεί το όνομά του.

Την ίδια κίνηση έκαναν νωρίτερα οι Μεξικανοί Άμπραχαμ Άνσερ και Κάρλος Ορτίζ μαζί με τους Αμερικανούς Τζέισον Κόκρακ και Πατ Πέρεζ. Η αρχική μήνυση περιλάμβανε έντεκα παίκτες ωστόσο από εκείνους παραμένουν στη δικαστική διαμάχη μόνο οι Αμερικανοί Μπράισον ΝτεΣάμπο και Πίτερ Γιουλάιν μαζί με τον Αυστραλό Ματ Τζόουνς.

 Η μήνυση κατατέθηκε στις αρχές Αυγούστου και η δίκη δεν πρόκειται να αρχίσει πριν τον Ιανουάριο του 2024 με τις πρώτες καταθέσεις να έχουν προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου του 2023. Το LIV Golf στην πρώτη σεζόν της ύπαρξής του, έχει διοργανώσει πέντε τουρνουά με το επόμενο να έχει οριστεί στην Ταϊλάνδη το διάστημα 7 με 9 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα