fbpx

Ευρωπαϊκό: O απολογισμός της Εθνικής στην Ισπανία

Ευρωπαϊκό: O απολογισμός της Εθνικής στην Ισπανία

Η πορεία των Ελλήνων αθλητών ολοκληρώθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts που διοργανώνεται στην Γκάντια της Ισπανίας (28/09-01/10).

Η Ελλάδα συμμετείχε με 4 αθλητές (Δημήτρης Λειβαδίτης, Αρσένης Κουπαράνης, Δημήτρης Τσακίρης και Κώστας Κοτρώνης) που αγωνίστηκαν στο Ομαδικό και στο Ατομικό με θετικό απολογισμό, πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε πιο δυνατούς και πιο έμπειρους παίκτες. Απέκτησαν εμπειρίες και άφησαν υποσχέσεις για ακόμα καλύτερες παρουσίες και μεγαλύτερες διακρίσεις.

Η Εθνική, στο Ομαδικό, συμμετείχε σε όμιλο με Ουαλία, Ελβετία, Λιχτενστάϊν, Γιβραλτάρ. Κατέλαβε την 4η θέση με 1 νίκη επί του Λιχτενστάϊν στον εναρκτήριο αγώνα αλλά ακολούθησαν 3 ήττες σε αμφίρροπα ματς (εκτός της Ουαλίας) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας.

Στα διπλά, το δίδυμο των Λειβαδίτη/Κοτρώνη έφτασε μέχρι τους “32” της διοργάνωσης και έδειξαν πως στις λεπτομέρειες έχασαν την πρόκριση και μια μεγαλύτερη διάκριση. Ο διεθνείς ηττήθηκαν 4-2 από τους Ελβετούς Στεφάν Μπελμόντ και Τόμας Γιούνχανς σε έναν σκληρό αγώνα με εναλλαγές στο σκορ απέναντι σε πιο έμπειρους και δυνατούς αθλητές.

Στα Ατομικά, ο Αρσένης Κουπαράνης μετά την ανατροπή από 0-3 και τη νίκη 4-3 απέναντι στον Βλαντμιρ Ζάτκο ηττήθηκε στη φάση των “64” από τον Σουηδό Αντρέας Χάρισον 4-0 σε έναν αγώνα που ήταν μονόλογος από τον “Dirty Harry“.

Στους “64” σταμάτησε η πορεία και του Μίμη Λειβαδίτη που ηττήθηκε 4-1 από τον Άγγλο Λουκ Λίτλερ σε έναν αγώνα που ο Έλληνας διεθνής θα μπορούσε να “κλέψει” κάποια legs και την πρόκριση.

Ο Κώστας Κοτρώνης αποκλείστηκε στους 128 από τον Ρομέο Γκρμπάβατς με 4-0 σε έναν αγώνα που ήταν άρρωστος και δε δίστασε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Τέλος, ο Δημήτηρς Τσακίρης έμεινε νωρίς εκτός συνέχειας με ήττα 4-1 από τον Νάουρις Γκλέγκλου.

https://darts.apexsports.gr/2022/09/30/evropaiko-stous-64-stamatisan-leivaditis-kai-kapouranis/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/30/h-anartisi-tou-kotroni-meta-ton-apokleismo-sta-atomika/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/27/evropaiko-protathlima-darts-tha-dosei-to-paron-i-elliniki-apostoli/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/30/evropaiko-mechri-tous-32-leivaditis-kai-kotronis/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/29/evropaiko-ektos-ton-16-to-omadiko-stin-ispania/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα