fbpx

MLB: Ο Άαρον Τζατζ ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρότζερ Μάρις που το είχε πετύχει το 2001 (vid)

MLB: Ο Άαρον Τζατζ ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρότζερ Μάρις που το είχε πετύχει το 2001 (vid)

O Άαρον Τζατζ των Γιάνκις της Νέας Υόρκης πέτυχε το 61ο χομ ραν στην σεζόν ισοφαρίζοντας την επίδοση του σπουδαίου Ρότζερ Μάρις και πλέον είναι οι μοναδικοί στην ιστορία της American League που ξεπερνούν τα 60 σε μία αγωνιστική περίοδο.

 Το ρεκόρ χομ ραν σε μία σεζόν στη Major League Baseball ανήκει στον Μπάρι Μποντς ο οποίος είχε 73 το 2001 αγωνιζόμενους με τους Τζάιαντς του Σαν Φρανσίσκο. Άλλοι παίκτες της National League που να έχουν ξεπεράσει τα 61 χομ ραν είναι οι Μαρκ ΜακΓκουάιρ (70 το 1998 και 65 το 1999 με τους Σεν Λούις Κάρντιναλς) και ο Σάμι Σόζα (66 το 1998, 64 το 2001 και 63 το 1999 με τους Σικάγο Καμπς.

 Ο Τζατζ πέτυχε το ιστορικό χομ ραν στο Ρότζερς Σέντερ του Τορόντο απέναντι στον Τιμ Μάιζα των Τορόντο Μπλου Τζέις στην έβδομη περίοδο του ματς που ανέδειξε νικητές τους Γιάνκις με 8-3.

 «Είναι μία απίστευτη τιμή να έχω την ευκαιρία να βρίσκομαι μαζί με έναν από τους σπουδαίους παίκτες στην ιστορία των Γιάνκις», είπε ο Τζατζ που έδωσε τη μπάλα ως αναμνηστικό στη μητέρα του, Πάτι, ενώ παρών ήταν και ο γιος του Ρότζερ Μάρις.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα