fbpx

Δημήτρης Λειβαδίτης: «Κερδίσαμε ακόμα και στις ήττες»

Δημήτρης Λειβαδίτης: «Κερδίσαμε ακόμα και στις ήττες»

Ο Δημήτρης Λειβαδίτης μίλησε στο Apexsports.gr για την πρόσφατη εμπειρία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts στην Ισπανία , αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του στην Εθνική (Αρσένης Κουπαράνης, Κώστας Κοτρώνης, Δημήτρης Τσακίρης) και για τα μελλοντικά σχέδια του.

Για την 1η συμμετοχή του σε μεγάλη διοργάνωση δήλωσε πως «η συμμετοχή σε πανευρωπαϊκό είναι πολύ μεγάλη εμπειρία γιατί δίνεις αγώνες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο απέναντι σε υψηλού επιπέδου παίκτες».

«Προσωπικά αυτοί οι αγώνες μου κάνουν πολύ καλό και από τις ήττες έχεις κάτι να κερδίσεις».

Η Εθνική στο Ομαδικό κέρδισε τον 1ο της αγώνα απέναντι στο Λιχτενστάιν και ηττήθηκε στους επόμενους αγώνες απέναντι στο φαβορί του ομίλου Ουαλία και από τους Ελβετούς και το Γιβραλτάρ στις λεπτομέρειες.

Για το κλίμα στην ομάδα και τη χημεία μεταξύ τους ανέφερε πως «η ομάδα είχε πολύ καλή χημεία και οι 4 παίξαμε με πάθος και όρεξη γιατί για όλους ήταν η 1η συμμετοχή σε πανευρωπαϊκό επομένως δεν υπήρχε καμία ίντριγκα».

Στη συνέχεια ανέτρεξε στη διοργάνωση, θυμήθηκε τους αγώνες και τα αποτελέσματα και στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο ματς.

«Στις δυάδες περάσαμε 1 γύρο εγώ και ο Κοτρώνης με πολύ καλό και δύσκολο παιχνίδι γυρνώντας το σκορ από 3-1 . Τα άλλα τα παιδιά χάσανε στις λεπτομέρειες. Στα μόνα χάσαμε στους 64 καλύτερους εγώ και ο Αρσένης (Κουπαράνης) από πολύ καλούς αντιπάλους. Τα άλλα δύο παιδιά χάσανε από το 1ο γύρο».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας σε μονά και διπλά και αν πιστεύει πως θα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, τόνισε πως «είμαι ικανοποιημένος γιατί καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς σε ομαδικό, δυάδες και ατομικά και αυτός ήταν και ο στόχος μας. Προσωπικά με πείραξε η ήττα από το Γιβραλτάρ γιατί παίξαμε καλύτερα και το τελικό σκορ δεν έπρεπε να ήταν 9-3 υπέρ τους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε προσωπικό επίπεδο για την εμπειρία του αυτή αν είναι ένα εφόδιο ή κίνητρο να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη του παιχνιδιού του, σημείωσε πως «μετά από αυτά τα παιχνίδια αλλάζει η ψυχολογία σου και ο τρόπος διαχείρισης του παιχνιδιού και μέσα και από την προπόνηση πιστεύω να ανέβω ένα σκαλοπάτι παραπάνω».

Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει θερμά την οικογένειά του, τον σύλλογό του, τον Πρόεδρο κ. Κώστα Νίκα και τον κ Νίκο Ζαχαρόπουλο, ιδιοκτήτη του Darts Club στην Καλλιθέα και χορηγό της Εθνικής αλλά και όσους στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας από την Ελλάδα τις μέρες παραμονής στην Ισπανία.

https://darts.apexsports.gr/2022/10/01/o-apologismos-tis-ethnikis-sto-evropaiko-protathlima/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/30/evropaiko-stous-64-stamatisan-leivaditis-kai-kapouranis/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/30/h-anartisi-tou-kotroni-meta-ton-apokleismo-sta-atomika/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/30/ta-paraskinia-tou-evropaikou-protathlimatos/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/30/evropaiko-mechri-tous-32-leivaditis-kai-kotronis/
https://darts.apexsports.gr/2022/09/29/evropaiko-ektos-ton-16-to-omadiko-stin-ispania/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα