fbpx

DP World Tour: Εντός έδρας αγώνας για τον Ραμ

DP World Tour: Εντός έδρας αγώνας για τον Ραμ

Για δεύτερη εβδομάδα στην σειρά το DP World Tour θα έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Αυτός θα είναι ο Τζον Ραμ με τον Ισπανό να αγωνίζεται στο πλαίσιο του όπεν της χώρας του όπως έγινε με τον Βρετανό Ρόρι ΜακΙλρόι μία εβδομάδα πριν στο Alfred Dunhill Links Championship.

 Ο ΜακΙλρόι ήταν το φαβορί στις στοιχηματικές προγνώσεις αν και δεν κατάφερε να τις επιβεβαιώσει. Το ίδιο ισχύει αυτή την εβδομάδα με τον Ραμ ο οποίος έχει και την υψηλότερη θέση από εκείνους που θα πάρουν μέρος ενώ θα έχει και το επιπλέον κίνητρο να αποδώσει καλά μπροστά στο κοινό της χώρας του.

 «Ως Ισπανός θεωρώ καθήκον να αγωνίζομαι στην Ισπανία», είπε ο Ραμ. «Αν μπορώ να έρθω μόνο σε ένα τουρνουά τότε θα το κάνω. Γνωρίζω την επίδραση που μπορώ να έχω στην εξάπλωση του αθλήματος στη χώρα μου και το βλέπω κάθε φορά που εμφανίζομαι. Προσπαθώ να αποδώσω καλά για να χαρίσω τέσσερις ημέρες θεάματος και κάτι για να ανυπομονούν».

 Ο Τζον Ραμ έχει πάρει τον συγκεκριμένο τίτλο δύο φορές στην καριέρας του και αν τα καταφέρει ξανά θα πιάσει στην σχετική λίστα τον αείμνηστο Σέβε Μπαγιεστέρος. Οι Ισπανοί έχουν καλή παράδοση στο όπεν της χώρας του και παρών θα είναι ο κάτοχος του τίτλου, Ραφαέλ Καμπρέρα Μπέγιο ενώ δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί ο Πάμπλο Λαραθάμπαλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα