fbpx

Αρσένης Κουπαράνης: «Μετρήσαμε τις δυνατότητές μας και βγήκαμε κερδισμένοι»

Αρσένης Κουπαράνης: «Μετρήσαμε τις δυνατότητές μας και βγήκαμε κερδισμένοι»

Ο Αρσένης Κουπαράνης μίλησε στο Apexsports.gr για την πρόσφατη εμπειρία του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Darts στην Γκάντια της Ισπανίας, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του στην Εθνική (Δημήτρης Τσακίρης, Κώστας Κοτρώνης, Δημήτρης Λειβαδίτης) και για τα μελλοντικά σχέδια του.

O Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην εμπειρία της πρώτης συμμετοχής σε διεθνή διοργάνωση λέγοντας πως «ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και μια μοναδική εμπειρία. Μετρήσαμε τις δυνατότητές μας απέναντι σε παίχτες υψηλότατου επιπέδου και μάλιστα υπό την ευθύνη της εκπροσώπησης της χώρας μας. Μόνο κερδισμένοι επιστρέφουμε, με πολλές παραστάσεις, πιο έμπειροι και συνειδητοποιημένοι για το πού πρέπει να εστιάσουμε για να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας» δήλωσε.

Στη συνέχεια, επεσήμανε τη σημασία της χημείας και του καλού κλίματος που υπήρχε στην ομάδα με αποτέλεσμα να είναι ανταγωνιστικοί σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, σημειώνοντας πως «Πράγματι, διεκδικήσαμε στα ίσια τη 2η θέση απέναντι σε Ελβετία και Γιβραλτάρ. 2 παιχνίδια χάθηκαν στις λεπτομέρειες, όσο κι αν ξεγελάνε τα τελικά σκορ. Το κλίμα και η χημεία στην ομάδα ήταν ιδανικά από την πρώτη στιγμή και αυτό μας έδωσε τη δύναμη να το παλέψουμε μέχρι τέλους (με την αδιάκοπη εμψύχωση από τον αρχηγό της αποστολής Κώστα Νίκα πρόσθεσε.

Έπειτα, μίλησε για τη γλυκόπικρη γεύση που άφησαν οι αγώνες δεδομένου ότι θα μπορούσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω τόνισε πως «θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε αρκετά περισσότερα, ειδικά στα διπλά.

Με το Δημήτρη (Τσακίρη) ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι χάσαμε με αυτόν τον τρόπο από τους Λετονούς. Ίσως μια νίκη να μας «ξεκλείδωνε» ψυχολογικά για τη συνέχεια. Και το άλλο ζευγάρι μας (Λειβαδίτης-Κοτρώνης) διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη απέναντι στους Ελβετούς. Φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας μας σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις» συμπλήρωσε.

Σε προσωπικό επίπεδο για τις φιλοδοξίες του και τα σχέδια του μετά την εμπειρία της συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό δήλωσε πως «πέρα από την ύψιστη τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, θα κρατώ πάντα τη συμμετοχή μου αυτή ως έναν πολύτιμο οδηγό για τη μετέπειτα πορεία μου» τόνισε.

Κλείνοντας, θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τη σύζυγό του για τη διαρκή στήριξη και παρότρυνση από την αρχή της ενασχόλησής του με το άθλημα. Όλα τα παιδιά της Εθνικής (Νίκας, Τσακίρης, Λειβαδίτης και Κοτρώνης) που μοιράστηκαν αυτές τις πολύ δυνατές και ιδιαίτερες για όλους μας στιγμές. Το σύλλογο του ΣΥΝΤΑΡΘ και τον πρόεδρο Ανδρέα Ξυλούρη για την στήριξη, καθώς και το μαγαζί Double In – Double Out της Θεσσαλονίκης. Τον Νίκο Ζαχαρόπουλο που βοήθησε τόσο πολύ με τη χορηγία του. Όλους όσους επικοινώνησαν την προσπάθεια αυτή και με την ευκαιρία διαφήμισαν το άθλημα. Και τέλος, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο Χρήστο Κουτσουρέλη γιατί από αυτόν ξεκίνησαν όλα φέτος για εκείνον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα