fbpx

Hong Kong Masters: Ο Χίγκινς νίκησε τον Τραμπ (vid)

Hong Kong Masters: Ο Χίγκινς νίκησε τον Τραμπ (vid)

Ο Τζον Χίγκινς επιβλήθηκε δύσκολα με 5-4 του Τζαντ Τραμπ στο Hong Kong Masters δηλώνοντας ότι ήταν μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχει αγωνιστεί ποτέ.

 Ο Χίγκινς προηγήθηκε 3-1 προτού ο Τραμπ, επίσης πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, κάνει την αντεπίθεσή του κερδίζοντας τρία φρέιμ στην σειρά και να βρεθεί ένα μακριά από τη νίκη. Ο μάγος του Γουίσοου όμως, όπως αποκαλείται ο Χίγκινς είχε την απάντηση παίρνοντας τα τελευταία δύο φρέιμ και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον ντόπιο Μάρκο Φου ο οποίος νωρίτερα είχε νικήσει τον Μαρκ Σέλμπι.

 «Η ατμόσφαιρα απόψε ήταν απίστευτη», είπε ο Χίγκινς μετά το ματς. «Είναι μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω αγωνιστεί ποτέ και το να νικάω κάποιον τόσο καλό όπως ο Τζαντ είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμένα επειδή τελευταία έχω χάσει πολλές αναμετρήσεις μας στην σειρά και ήταν καλό να δίνω μία απάντηση. Ανυπομονώ να γυρίσω αύριο και να αντιμετωπίσω τον Μάρκο. Θα είναι μία ξεχωριστή περίσταση να τον αντιμετωπίσω εδώ στην πόλη του και πραγματικά ανυπομονώ».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα