fbpx

Hong Kong Masters: Στον τελικό με ανατροπή ο Ο’Σάλιβαν (vid)

Hong Kong Masters: Στον τελικό με ανατροπή ο Ο’Σάλιβαν (vid)

Με μία μεγάλη ανατροπή ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν κατάφερε να νικήσει 6-4 τον Νιλ Ρόμπερτσον και να περάσει στον τελικό του Hong Kong Masters. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βρέθηκε πίσω στα φρέιμ με 4-1 και κινδύνευε με βαριά ήττα προτού πάρει πέντε φρέιμ στην σειρά και εξασφαλίσει την παρουσία του στον τελικό.

 Αντίπαλός του στη μάχη για τον τίτλο θα είναι ο ντόπιος Μάρκο Φου ο οποίος νωρίτερα στην ημέρα πήρε τη νίκη με maximum break στο τελευταίο φρέιμ απέναντι στον Τζον Χίγκινς.

 «Πιστεύω ότι ο Νιλ ήταν καλύτερος παίκτης αλλά κατάφερα να κρατηθώ εκεί», είπε ο νικητής. «Προσπάθησα σκληρά και στάθηκα κάπως τυχερός απόψε. Ο Νιλ έπαιξε πολύ καλά μετά το πρώτο φρέιμ που έχασε μέχρι την στιγμή που προηγήθηκε με 4-1. Όταν χάνεις μία μπάλα πολλές φορές αρχίζεις να χάνεις και άλλες κι έτσι εξελίχθηκε το παιχνίδι σήμερα».

 Για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Μάρκο Φου, ο Rocket είπε: «Ο Μάρκο είναι ένας από τους καλύτερους τύπους στο χώρο. Δεν έχει παίξει πολύ τα τελευταία δύο – τρία χρόνια αλλά αυτό δείχνει και το επίπεδό του. Ήρθε εδώ αυτή την εβδομάδα, νίκησε τον Μαρκ Σέλμπι, έναν σπουδαίο παίκτη, τον Τζον Χίγκινς, έναν από τους σπουδαιότερους όλων των εποχών, σημειώνοντας maximum break».

https://www.youtube.com/watch?v=k_qQpU0piL0
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα