fbpx

Open de Espana (R3): Πέρασε πρώτος ο Ραμ (vid)

Open de Espana (R3): Πέρασε πρώτος ο Ραμ (vid)

O Τζον Ραμ κατάφερε μπροστά στο κοινό της χώρας του να περάσει στην κορυφή της γενικής κατάταξης μετά τον τρίτο γύρο του ισπανικού όπεν, που διεξάγεται στο πλαίσιο του DP World Tour. Ο νούμερο έξι στην παγκόσμια κατάταξη γνωρίζει καλά το γήπεδο και είναι το φαβορί για να πάρει τον τίτλο για τρίτη φορά στην καριέρα του, όσες φορές είχε αναδειχθεί νικητής και ο αείμνηστος συμπατριώτης του, Σέβε Μπαγιεστέρος.

 Ο Ισπανός και πάλι δεν έπιασε το μέγιστο της απόδοσής του ωστόσο έκανε αρκετά για να βρεθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης με διαφορά ενός χτυπήματος από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Μι Βουν Λι ενώ σε απόσταση δύο χτυπημάτων ακολουθούν άλλοι έξι γκόλφερ.

 «Αισθάνομαι καλά», είπε ο Ραμ ο οποίος κατάφερε να αποφύγει το μπόγκι και έκλεισε τον τρίτο γύρο με 65 χτυπήματα. «Μακάρι οι περισσότεροι γύροι μου να ήταν τόσο οργανωμένοι όπως αυτό. Δεν νιώθω ότι έκανα κάτι ιδιαίτερο πέρα από τη δυσκολία στην 17η τρύπα. Έπαιξα σταθερά και κράτησα τη μπάλα στο παιχνίδι. Τις λίγες φορές που αστόχησα στο tee shot δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερο πρόβλημα. Είχα μία ευκαιρία στο green και από εκεί κατάφερνα να βρίσκω στόχο κάθε φορά».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα