fbpx

Open de Espana: Ο Ραμ ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπαγιεστέρος (vid)

Open de Espana: Ο Ραμ ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπαγιεστέρος (vid)

O Τζον Ραμ βρέθηκε στη Μαδρίτη με μοναδικό στόχο να ισοφαρίσει την επίδοση του αείμνηστου Σέβε Μπαγιεστέρος και να πάρει για τρίτη φορά τον τίτλο στο ισπανικό όπεν, στο πλαίσιο του DP World Tour, πετυχαίνοντας στην αποστολή του.

 Ο πρωταθλητής του US Open το 2021 άντεξε στην πίεση μπαίνοντας ως πρωτοπόρος στη γενική κατάταξη την τέταρτη και τελευταία ημέρα με διαφορά μόλις ενός χτυπήματος από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Μιν Βου Λι από την Αυστραλία. Ο Λι έκανε το καλύτερο δυνατό από την πλευρά του αλλά ο Ραμ δεν έδωσε την ευκαιρία παίρνοντας τον τίτλο με διαφορά έξι χτυπημάτων.

 «Ίσως πρέπει να με ρωτήσετε σε μερικές ημέρες καθώς θα χρειαστώ χρόνο για να διαχειριστώ αυτό το συναίσθημα», είπε ο Ραμ. «Ήταν ένας στόχος μου. Ο Σέβε είναι μεγάλο μου πρότυπο και να κάνω κάτι που του πήρε όλη του την καριέρα να πετύχει είναι σημαντικό. Καταλαβαίνω ότι δεν είχα το μεγαλύτερο ανταγωνισμό αλλά μερικές φορές με αυτό τον τρόπο είναι δυσκολότερο να φτάσεις στη νίκη. Είμαι στην πατρίδα μου, ήμουν το φαβορί, όλοι περίμεναν από εμένα να τα καταφέρω και είναι δύσκολο να παίζεις υπό αυτές τις συνθήκες. Η καλύτερη μου απόδοση έχει σημειωθεί εδώ οπότε είναι μία τέλεια εβδομάδα».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα