fbpx

Παγκόσμιο: Εντυπωσιάζουν οι Καναδές (vid)

Παγκόσμιο: Εντυπωσιάζουν οι Καναδές (vid)

Ο Καναδάς άρχισε εξαιρετικά στο παγκόσμιο κύπελλο γυναικών συντρίβοντας 41-5 την Ιαπωνία ενώ η Ιταλία πήρε τη νίκη με 22-10 απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Γουανγκάρεϊ της Νέας Ζηλανδίας.

 Οι Καναδές, που βρίσκονται στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στις Γιαπωνέζες με την Πέιτζ Φάριερς να σημειώνει το πρώτο τράι στα δύο λεπτά και την Μάκι Τακάνο ωστόσο να ισοφαρίζει σχεδόν αμέσως. Έμιλι Τουτόσι και Μπριάνα Μίλερ είχαν από δύο τράι και ένα κονβέρσιον φέρνοντας άνετη διαφορά στην ομάδα τους πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ενώ η Τουτόσι έφτασε και σε χατ τρικ προτού μπει στη λίστα των σκόρερ και η Μικιέλα Νέλσον με την αρχηγό Σόφι Ντε Γκέντε.

https://www.youtube.com/watch?v=4KDFjK67m_s

 Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν ωστόσο η Ιταλία ήταν αυτή που πήρε τη νίκη. Η Χάλι Ταούφου έβαλε μπροστά στο σκορ τις Αμερικανίδες μέσα σε τέσσερα λεπτά προτού έρθει η ισοφάριση από την Οστούνι Μινούτσι. Η Μικέλα Σιλάρι σημείωσε το μοναδικό κονβέρσιον του παιχνιδιού με την Ιταλία, που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη να είναι μπροστά στο ημίχρονο.

 Σε άλλο ματς, για τον πρώτο όμιλο, η Ουαλία επιβλήθηκε 18-15 της Σκωτίας με το πέναλτι της Κίρα Μπέβαν στο 86ο λεπτό να είναι και αυτό που έκανε τη διαφορά.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα