fbpx

Scottish Open: Τζουνχούι, Πέρι και Στίβενς πήραν την πρόκριση

Scottish Open: Τζουνχούι, Πέρι και Στίβενς πήραν την πρόκριση

Ντινγκ Τζουνχούι, Τζο Πέρι και Μάθιου Στίβενς πέρασαν από τα προκριματικά και θα είναι παρόντες στο γύρο των 64 του όπεν Σκωτίας. Ο Ντινγκ νίκησε 4-1 τον Έλιοτ Σλέσορ που έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του βρετανικού όπεν παίρνοντας τα φρέιμ με 68, 125, 120 και 51 πόντους.

 Μαζί με τον Τζουνχούι στο δεύτερο γύρο πέρασε και ο πρωταθλητής του ουαλικού όπεν Τζο Πέρι, όπως και ο Μάθιου Στίβενς που μετράει δύο παρουσίες σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Πέρι επικράτησε 4-2 του Ζάο Τζιανμπό ο οποίος αντικατέστησε στα προκριματικά τον Πίτερ Λάινς ενώ ο Στίβενς πήρε τη νίκη με 4-1 απέναντι στον Άντον Καζάκοφ.

Σε άλλα ματς, οι ντόπιοι Άντονι ΜακΓκιλ και Σκοτ Ντόναλντσον, εξασφάλισαν επίσης την παρουσία τους στο Meadowbank Sports Centre του Εδιμβούργου τον επόμενο μήνα. Ο Μακ Γκιλ που έφτασε στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2020 νίκησε 4-1 τον Βου Γιζέ ενώ ο Ντόναλντσον πήρε τη νίκη με 4-2 απέναντι στον Λούις Χίθκοτ. Ο πρώην κάτοχος του τίτλου στο Championship League, ο Ντέιβιντ Γκίλμπερτ, γνώρισε τον αποκλεισμό καθώς ηττήθηκε με 4-3 από τον Ζου Σι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα