fbpx

Scottish Open: Πρόκριση για Ουν-Νουχ και Βαφέι

Scottish Open: Πρόκριση για Ουν-Νουχ και Βαφέι

Ο Τεπτσάγια Ουν-Νουχ με μπρέικ 84 πόντων πήρε τη νίκη με 4-3 απέναντι στον πρώην πρωταθλητή του όπεν Ουαλίας, Τζόρνταν Μπράουν, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο γύρο των 64 του όπεν Σκωτίας τον επόμενο μήνα.

 Ο Ταϊλανδός είχε σημειώσει νωρίτερα μπρέικ 102 πόντων ισοφαρίζοντας σε 2-2 τα φρέιμ προτού ο Μπράουν περάσει ξανά μπροστά. Ο Μπράουν είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο έκτο φρέιμ ωστόσο ο Ουν-Νουχ τα κατάφερε στην τελευταία ροζ και θα είναι παρών στο τουρνουά του Εδιμβούργου.

 Κάτοχος του τίτλου στο Shoot Out ο Ιρανός Χοσεϊν Βαφέι πήρε επίσης δύσκολα την πρόκριση με 4-3 στα φρέιμ απέναντι στον Ίαν Μπερνς. Ο…πρίγκιπας της Περσίας, όπως τον αποκαλούν, αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς κυνηγούσε στα φρέιμ τον αντίπαλο του κατάφερε να κάνει την ανατροπή παίρνοντας το έβδομο και τελευταίο απέναντι στον νούμερο 81 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σε άλλο ματς, ο πρώην πρωταθλητής του γερμανικού Μάστερς, ο Μάρτιν Γκουλντ, πήρε τα τελευταία δύο φρέιμ της αναμέτρησης και με 4-2 εξασφάλισε την πρόκριση σε βάρος του Άνταμ Ντάφι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα