fbpx

LIV Golf, Τζέντα: Το αρχικό προβάδισμα στον Κέπκα (vid)

LIV Golf, Τζέντα: Το αρχικό προβάδισμα στον Κέπκα (vid)

O Μπρουκς Κέπκα είχε την καλύτερη επίδοση την πρώτη ημέρα στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο του LIV Golf. Κάτοχος τεσσάρων μέιτζορ τίτλων ο Αμερικανός, αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα που απόκτησε η διοργάνωση που στηρίζεται από fund της Σαουδικής Αραβίας, ένας παίκτης που λίγα χρόνια πριν πέρασε τα 30 του και θεωρητικά έχει πολλές καλές σεζόν μπροστά του.

Η καλύτερη επίδοση έως τώρα σε αυτή την πρώτη σεζόν του LIV Golf για τον Κέπκα ήταν η ένατη θέση στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, την περασμένη εβδομάδα με τον Κέπκα να δείχνει ότι συνεχίζει σε καλό ρυθμό και στο Royal Greens. Mε προβλήματα σε γοφό και γόνατο τα τελευταία χρόνια ο Αμερικανός δεν είναι στην κατάσταση των προηγούμενων ετών, ειδικά μετά την κατάκτηση του PGA Championship το 2019.

Ο Κέπκα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με επίδοση οκτώ χτυπημάτων κάτω από το όριο και προηγείται με διαφορά δύο χτυπημάτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Τσαρλς Σβάρτσελ, ενώ στα τρία από την κορυφή απέχουν ο Χιντέτο Τανιχάρα, ο Πίτερ Γιουλάιν και ο Πάτρικ Ριντ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα