fbpx

Εμμένει στην άποψη για τα παιδιά του ο Ο’Σάλιβαν

Εμμένει στην άποψη για τα παιδιά του ο Ο’Σάλιβαν

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν επανέλαβε τον ισχυρισμό του που τον θέλει τα παιδιά του να μείνουν μακριά από μία καριέρα στο σνούκερ λέγοντας ότι δεν θέλει να ζήσουν τη ζωή που ζει εκείνος.

 Ο Rocket προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όταν είπε για πρώτη φορά την περασμένη χρονιά ότι θα επιμείνει να κρατήσει τα παιδιά του μακριά από το σνούκερ, με τον Τζον Χίγκινς να δηλώνει ότι αυτά τα σχόλια είναι ντροπιαστικά. Μιλώντας ενόψει του νέου ντοκιμαντέρ δύο ωρών που θα προβληθεί απόψε στο Eurosport (22:00) με τίτλο «Seventh Heaven» ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε ότι αν και αγαπάει το παιχνίδι, θεωρεί ότι το περιβάλλον δεν είναι κατάλληλο για μία ευτυχισμένη ζωή.

 Σε ερώτηση για το αν έχει αλλάξει η άποψή του, απάντησε: «Όχι, απολύτως όχι. Το να είσαι σε μία αίθουσα σνούκερ, σε μία σκοτεινή αίθουσα, να παίζεις όπως κάνουν οι περισσότεροι για 5-6 ώρες την ημέρα, χωρίς να μιλούν, χωρίς να επικοινωνούν, είναι μία μοναχική ζωή στο Tour. Θέλω τα παιδιά μου να είναι κοινωνικά, να βρίσκονται στον καθαρό αέρα, θέλω να έχουν μία καλή ζωή».

 Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν συνέχισε να εξηγεί τους λόγους για την στάση που κρατάει προσθέτοντας: «Βλέπω το σνούκερ και πιστεύω ότι για τους περισσότερους είναι μία σκληρή μάχη. Όταν τους βλέπεις στα τουρνουά είναι η καλή πλευρά, αλλά η καθημερινότητα, σε μία λέσχη σνούκερ, όπου η διατροφή και το περιβάλλον δεν είναι σπουδαία, σε κάνουν να αναρωτιέσαι. Θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει σε αυτό το περιβάλλον; Θα ήθελα το παιδί μου να περάσει τα όσα πέρασα εγώ;».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα