fbpx

Αποδέσμευσε τον Γουότερμαν το Essendon

Αποδέσμευσε τον Γουότερμαν το Essendon

Στο φινάλε της έφτασε η συνεργασία του Essendon με τον Άλεκ Γουότερμαν. Η ομάδα της Μελβούρνης αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού, τερματίζοντας έτσι την παρουσία του στον σύλλογο έπειτα από δύο σεζόν.

Σε αυτές τις δύο χρονιές ο Γουότερμαν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια (μόνο 8 το 2022) , σημειώνοντας και 27 γκολ. Αξιοσημείωτο είναι πως με αυτή την αποδέσμευση ο Γουότερμαν κινδυνεύει να δει και τη δεύτερη… απόπειρα της καριέρας του για σταθερή παρουσία στο AFL να χάνεται.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος επιθετικός είχε πρωτοεμφανιστεί το 2014 με τη φανέλα της West Coast, ωστόσο έπειτα από μία σειρά σοβαρών τραυματισμών, αλλά και μία περιπέτεια με λοιμώδη μονοπυρήνωση, έμεινε εκτός ομάδας στα τέλη του 2016 και παρέμεινε εκτός AFL ως το 2021 που εντάχθηκε στο δυναμικό του Essendon.

Πλέον, μέσα στους επόμενους μήνες ο Άλεξ Γουότερμαν θα αναζητήσει νέα αγωνιστική στέγη, ευελπιστώντας να βρει σύλλογο στο κορυφαίο επίπεδο του αυστραλιανού φούτμπολ ο οποίος θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα