fbpx

South American Games: Δύο χρυσά μετάλλια για την Αργεντινή

South American Games: Δύο χρυσά μετάλλια για την Αργεντινή

Η Αργεντινή πήρε δύο χρυσά μετάλλια την τελευταία ημέρα δράσης στο κανόε σπριντ στο πλαίσιο των Αγώνων Νότιας Αμερικής στην Ασουνσιόν της Παραγουάης.

 Τρεις τίτλοι διεκδικούνταν και στα 200 μέτρα Κ1 των ανδρών η νίκη πήγε στον Γκονζάλο Ρασούλ Λο Μότο Μπενάσι με επίδοση 34,96 δευτερολέπτων. Ο Έντσον Ιζάιας Φρέιτας Ντα Σίλβα από τη Βραζιλία πήρε το αργυρό με 35,88 δευτερόλεπτα ενώ ο Ντάνιελ Αλεχάνδρο Ρομάν Ροντρίγκεζ από τη Βενεζουέλα ήταν τρίτος με 36,21 δευτερόλεπτα.

 Οι επιτυχίες για την Αργεντινή συνεχίστηκαν στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών με τον τίτλο να καταλήγει στην Μπρέντα Ελιάνα Ρόχας που σταμάτησε το χρονόμετρο στα 41,03 δευτερόλεπτα. Το αργυρό μετάλλιο για την Στέφανι Μάριλιν Περντόμο Βίνσες από τον Ισημερινό με 42,17 και το χάλκινο στην Γιοσελίν Αντρέινα Κανάτσε Καμπέσα από τη Βενεζουέλα με 42,19 δευτερόλεπτα.

 Στο αγώνισμα C1 200 μέτρων των γυναικών η νίκη πήγε στη Χιλιανή Μαρία Χοσέ Μελιάρντ Ροντρίγκεζ με 46,32 δευτερόλεπτα. Αργυρό μετάλλιο για την Κολομβιανή Μανουέλα Γκόμεζ Σάντσεζ με 48,46 ενώ τρίτη ήταν η Μαρτίνα Βέλα από την Αργεντινή με 49,10 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα