fbpx

Στιβ Γεωργαλής: «Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την περηφάνια μου»

Στιβ Γεωργαλής: «Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την περηφάνια μου»

Με τα πιο όμορφα συναισθήματα υποδέχθηκε τη συνολική παρουσία της Ελλάδας στο ματς με τη Γαλλία ο Στιβ Γεωργαλής. Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας δήλωσε εξαιρετικά υπερήφανος με την προσπάθεια των παικτών του στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι Λιγκ, υπογραμμίζοντας ιδίως την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο και τον σεβασμό που κέρδισαν από έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

“Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν πώς νιώθω αυτή τη στιγμή για το παιχνίδι που έκαναν τα παιδιά. Είμαι πολύ περήφανος. Γνωρίζω πως το λέω συνέχεια, αλλά είμαι τρομερά περήφανος με την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας.

Θα πρέπει να θυμάστε πως αντιμετωπίζαμε μία πλήρως επαγγελματική ομάδα. Σε εμάς μονάχα τέσσερις ή πέντε παίκτες έχουν προπονηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο, για μερικούς το ράγκμπι είναι μία δεύτερη δουλειά, ενώ για κάποιους δεν έχει καθόλου χαρακτήρα εργασίας.

Αυτό το try που πετύχαμε στον τέλος συνοψίζει το πόσα πολλά σήμαινε για ολόκληρη την ομάδα. Η Γαλλία μας σεβάστηκε, αλλά κερδίσαμε αυτόν τον σεβασμό με τον τρόπο που παίξαμε.

Το επιμέρους σκορ του δεύτερου ημιχρόνου ήταν 14-12, οπότε αυτό, σε συνάρτηση με το μαχητικό πνεύμα που δείξαμε, με κάνει πολύ περήφανο”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γεωργαλής.

https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/pagkosmio-ragkmpi-ligk-ta-highlights-tis-premieras-tis-ellados-kontra-sti-gallia-vid/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/pagkosmio-ragmpi-ligk-o-mikros-fan-pou-mazepse-souvenir-apo-oli-tin-ethniki-ellados-vid/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/fraisinou-oloi-oi-ellines-paiktes-itan-poiotikoi-antipaloi/
https://rugby-league.apexsports.gr/2022/10/18/georgallis-ta-logia-den-arkoun-gia-na-perigrapsoun-tin-perifania-mou/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα