fbpx

Μάρτιν: “Είναι θαυμάσια τα 41 γκολ, όμως στεναχωριέμαι με την ήττα”

Μάρτιν: “Είναι θαυμάσια τα 41 γκολ, όμως στεναχωριέμαι με την ήττα”

Δίχως τον επιθυμητό τρόπο γιόρτασε ο Ράις Μάρτιν την ισοφάριση του παγκόσμιου ρεκόρ των 41 γκολ. Ο αρχηγός της Παπούας Νέας Γουινέας, στο πρώτο ματς της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Λιγκ απέναντι στην Τόνγκα μετέτρεψε σε γκολ τα τρία λακτίσματα που είχε, φτάνοντας τα 41 σερί γκολ δίχως ούτε ένα άστοχο σουτ, με εθνική ομάδα και σύλλογο.

Αν και αυτό το επίτευγμα χαροποίησε ιδιαίτερα τον 29χρονο παίκτη, το γεγονός πως στο φινάλε οι Kumuls ηττήθηκαν επισκιάζει τα θετικά συναισθήματα και στερεί την πλήρη χαρά από τον Μάρτιν.

“Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά για εμένα αυτή απλώς είναι η δουλειά μου για τους συμπαίκτες μου. Το να φτάσω τα 41 γκολ κάτι κάτι το θαυμάσιο, όμως τώρα είμαι στεναχωρημένος λόγω του αποτελέσματος, αν και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για την προσπάθεια των συμπαικτών μου.

Έχασα τον λογαριασμό, δεν θυμάμαι πόσα γκολ έχω πετύχει. Το είχα στο μυαλό μου, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου, ανεξάρτητα εάν είμαι εύστοχος ή άστοχος. Απλά πρέπει να βάλω αυτό το γκολ και να παραμείνω εντός του υπόλοιπου πλάνου μου, έτσι το δουλεύω. Προσπαθώ να μην του δίνω υπερβολική βαρύτητα.

Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και δείξαμε επί 80 λεπτά τι ομάδα είμαστε. Η απώλεια της νίκης οφείλεται σε μικροπαράγοντες, αλλά το πόσο το παλέψαμε και πώς βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο δείχνει πως, εάν συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι, θα είναι τρομερά δύσκολο να μας νικήσουν”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μάρτιν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα