fbpx

Northern Ireland Open: Αποκλείστηκε ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Northern Ireland Open: Αποκλείστηκε ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν

Ο Ντέιβιντ Γκρέις πήρε τη νίκη με 4-3 απέναντι στον Ρόνι Ο’Σάλιβαν για το δεύτερο γύρο του όπεν Βόρειας Ιρλανδίας. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε καλύτερη αρχή στο ματς παίρνοντας το πρώτο φρέιμ με 86-24 ενώ διπλασίασε το προβάδισμά του με 66-24 στο δεύτερο.

 Ο Γκρέις κατάφερε να μειώσει με ένα half-century break στο τρίτο στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Γουότερφροντ Χολ του Μπέλφαστ. Στο επόμενο φρέιμ ο Γκρέις έφτασε κοντά στο century με μπρέικ 94 πόντων επαναφέροντας την ισορροπία στο ματς. Στο πέμπτο ο Γκρέις έκανε μπρέικ 50 πόντων ωστόσο άφησε αρκετούς πόντους στο τραπέζι για τον Ο’Σάλιβαν με τον Rocket να μην αξιοποιεί την ευκαιρία και να μένει πίσω στο σκορ.

 Μπροστά με 39-9 στο έκτο φρέιμ ο Γκρέις, έδωσε την ευκαιρία στον Ο’Σάλιβαν να αρχίσει την αντεπίθεση, κάτι που έκανε στέλνοντας το ματς στο έβδομο και τελευταίο. Εκεί, ο Γκρέις προηγήθηκε 51-0 και κατάφερε τελικά να σημειώσει ίσως τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του. Ο παίκτης από το Γιορκ θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της διοργάνωσης, τον Κιέζο Τιάν Πενγκφέι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα