fbpx

Παγκόσμιο Ράγκμπι Λιγκ: Ανατροπή και… εκκίνηση με νίκη για τις Νήσους Κουκ! (vid)

Παγκόσμιο Ράγκμπι Λιγκ: Ανατροπή και… εκκίνηση με νίκη για τις Νήσους Κουκ! (vid)

Με το “δεξί” ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι Λιγκ οι Νήσοι Κουκ, επικρατώντας με 18-12 της Ουαλίας στον Δ’ Όμιλο. Μάλιστα, οι Dragons κατάφεραν δύο φορές να προηγηθούν στο σκορ, όμως οι Kikus βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις, φτάνοντας εν τέλει και στην ανατροπή.

Στο 13’ ο Λόιντ σημείωσε το πρώτο try του ματς δίνοντας προβάδισμα στην Ουαλία, όμως ο Τζέλινγκ απάντησε 9 λεπτά αργότερα για λογαριασμό των Νήσων Κουκ. Στο 27’ ο Ολντς πέτυχε το δεύτερο try των Ουαλών, οι οποίοι πήγαν και με προβάδισμα στο ημίχρονο, αλλά η απάντηση των Νησιωτών ήρθε στο 57’ με τον Μόουλ. Τελικά, το try του Στίβεν Μάστερ στο 64’ ήταν αυτό που ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Kikus, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Νήσοι Κουκ ισοβαθμούν στην κορυφή του Ομίλου με την Τόνγκα. Στη 2η αγωνιστική οι αναμετρήσεις θα είναι Τόνγκα-Ουαλία και Παπούα Νεά Γουινέα-Νήσοι Κουκ.

Σημειώνεται πως αυτό το ματς ήταν και το τελευταίο για ολόκληρη την 1η αγωνιστική των ομίλων. Η Πέμπτη (20 Οκτωβρίου) είναι μέρα δίχως δράση, ενώ η 2η αγωνιστική αρχίζει την Παρασκευή με το ματς Αυστραλία-Σκωτία στον Β’ Όμιλο. Η Ελλάδα θα παίξει το Σάββατο, αντιμετωπίζοντας τη Σαμόα, με έναρξη στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα