fbpx

CJ Cup: Επιστροφή στην κορυφή για τον ΜακΙλρόι (vid)

CJ Cup: Επιστροφή στην κορυφή για τον ΜακΙλρόι (vid)

Ο Ρόρι ΜακΙλρόι πήρε ξανά τον τίτλο στο CJ Cup του PGA Tour αν και σε διαφορετικό γήπεδο στη Νότια Καρολίνα σε σχέση με 12 μήνες πριν ενώ ο Βορειοϊρλανδός με την κατάκτηση του τίτλου επέστρεψε και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης προσπερνώντας τον Αμερικανό Σκότι Σέφλερ.

 Η πρώτη φορά που ο ΜακΙλρόι βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ήταν το 2012 ενώ αυτή τη χρονιά η διαφορά από τον Σκότι Σέφλερ μειωνόταν για μήνες. Με τον Σέφλερ να έχει μείνει από νωρίς εκτός μάχης για τον τίτλο, ο Ρόρι ΜακΙλρόι ήξερε ότι με νίκη στο Congaree Golf Club θα πετύχαινε την επάνοδό του στο νούμερο 1 και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο. Στον τέταρτο και τελευταίο γύρο ο Βορειοϊρλανδός είχε 67 χτυπήματα και πήρε τη νίκη με διαφορά ενός από τον Κερτ Κιταγιάμα ενώ στα δύο από την κορυφή έμεινε ο Ισπανός Τζον Ραμ. «Αισθάνομαι σπουδαία που πήγα εκεί με το προβάδισμα, είχα ένα καλό σκορ και πήρα τη νίκη», είπε ο ΜακΙλρόι. «Είναι υπέροχο να αρχίζεις την σεζόν με αυτό τον τρόπο που αποτελεί συνέχεια της περασμένης».

 Για το γεγονός ότι έγινε νούμερο ένα κόσμου για ένατη φορά, είπε: «Σημαίνει πολλά. Δούλεψα πολύ σκληρά τους τελευταίους 12 μήνες για να επιστρέψω σε αυτή τη θέση. Νιώθω ότι απολαμβάνω το παιχνίδι όσο περισσότερο μπορώ. Λατρεύω το γκολφ. Πηγαίνω εκεί και παίζω με αυτή τη χαρά. Σίγουρα αυτό έχει φανεί τους τελευταίους 12 μήνες».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα