fbpx

Λάιον: “Έχω μία δουλειά που δεν έχω τελειώσει με τη St. Kilda”

Λάιον: “Έχω μία δουλειά που δεν έχω τελειώσει με τη St. Kilda”

Γεμάτος με αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Ρος Λάιον στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των St. Kilda Saints. Ο 56χρονος τεχνικός, 11 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, πλέον είναι ξανά πίσω, σκορπώντας χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον με την παρουσία του.

Μάλιστα, ο πεπειραμένος τεχνικός δεν δίστασε να… κλείσει το μάτι στον βασικότερο και μεγαλεπίβολο στόχο του. Να κάνει αυτό που δεν κατάφερε στην πρώτη του παρουσία στο τιμόνι της ομάδας, δηλαδή να την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του AFL.

“Πάντοτε είχα ισχυρό δεσμό με τους Saints και νιώθω φανταστικά που βρίσκομαι ξανά εδώ ως επικεφαλής προπονητής. Έχω μια δουλειά που δεν έχω τελειώσει με τη St. Kilda και θέλω να παίξω ρόλο στην επιστροφή του οργανισμού στις επιτυχίες, για χάρη και των πιστών οπαδών μας.

Στην προπονητική μου εργασία, υπάρχει μία δουλειά που δεν έχω τελειώσει. Υπάρχει ένα Έβερεστ που μπορούμε να το σκαρφαλώσουμε και θα ήθελα να είμαι εκείνος που θα τα καταφέρει με αυτή την ομάδα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Λάιον.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα