fbpx

Παγκόσμιο κύπελλο Τ20: Πρόκριση για Σρι Λάνκα, αποκλεισμός για Δυτικές Ινδίες

Παγκόσμιο κύπελλο Τ20: Πρόκριση για Σρι Λάνκα, αποκλεισμός για Δυτικές Ινδίες

Ο κυρίως γύρος του παγκοσμίου κυπέλλου Τ20 ανδρών δεν θα περιλαμβάνει την δύο φορές κάτοχο του τίτλου ομάδα των Δυτικών Ινδιών, η οποία αποκλείστηκε μετά τις ήττες από Ιρλανδία και Σκωτία ενώ η Σρι Λάνκα πήρε την πρώτη θέση στον άλλο όμιλο του τουρνουά που διεξάγεται στην Αυστραλία.

Μπορεί να μην είναι η ίδια ομάδα που έγραψε ιστορία το 2012 και το 2016, ωστόσο οι Δυτικές Ινδίες μπήκαν με τον τίτλο του φαβορί στο δεύτερο όμιλο για την πρόκριση στη φάση των Super 12. Η ήττα στο πρώτο ματς σήμαινε ότι μία νέα αποτυχία θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα και αυτό ήρθε από την Ιρλανδία με τις Δυτικές Ινδίες για πρώτη φορά να γνωρίζουν τον αποκλεισμό σε αυτή τη φάση.

Πρώτη στο δεύτερο όμιλο η Ζιμπάμπουε, μπροστά από την Ιρλανδία στην ισοβαθμία και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η αφρικανική χώρα πέρασε στη φάση των Super 12. Στον πρώτο όμιλο η Σρι Λάνκα άρχισε με ήττα από τη Ναμίμπια αλλά κατάφερε στην συνέχεια να κάνει δική της την πρώτη θέση νικώντας την Ολλανδία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τους πρωταθλητές Ασίας. Παρούσα στη φάση των Super 12 θα είναι και η Ολλανδία που νίκησε Ναμίμπια και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σρι Λάνκα και Ιρλανδία θα βρεθούν στο πρώτο γκρουπ μαζί με το Αφγανιστάν, την κάτοχο του τίτλου Αυστραλία, την Αγγλία και τη Νέα Ζηλανδία. Στο δεύτερο γκρουπ η Ζιμπάμπουε και η Ολλανδία μαζί με το Μπανγκλαντές, την Ινδία, το Πακιστάν και τη Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα