fbpx

Huons PBA Championship: Αποκλεισμός για τον Φίλιππο Κασιδόκωστα στη φάση των “64” (vid)

Huons PBA Championship: Αποκλεισμός για τον Φίλιππο Κασιδόκωστα στη φάση των “64” (vid)

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενο γύρο του Huons PBA Championship στις τρίσποντες ο Φίλιππος Κασιδόκωστας, μιας και ηττήθηκε από τον Τζέι Σι Παρκ, στα πλαίσια της φάσης των “64” καλύτερων της διοργάνωσης που διεξάγεται στην Νότια Κορέα, το χρονικό διάστημα 23-29/10.

Τα πρώτα δύο σετ τα κατέκτησε στις λεπτομέρειες ο Νοτιοκορεάτης παίκτης, με 15-13 και 15-12, θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη.

Ο Έλληνας παίκτης, όμως, κατάφερε να μετατρέψει το εις βάρος του 2-0 σε 2-2, επιστρέφοντας, μάλιστα, από το 11-6 στο 4ο σετ με 9 σερί σπόντες, αλλά ηττήθηκε με 4-3 στο παιχνίδι πέναλτι από τον τυπικά “γηπεδούχο” αντίπαλό του, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 1.964 μέσο όρο.

Η τύχη, φανερά, γύρισε την πλάτη στον Κασιδόκωστα στα Κορεάτικα πέναλτι, καθώς σε δύο περιπτώσεις η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, και ως αποτέλεσμα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

https://billiard.apexsports.gr/2022/10/27/huons-pba-championship-prokrithike-sti-fasi-ton-32-o-konstantinos-papakonstantinou-vid/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα