fbpx

English Open: Πρόκριση για Γκίλμπερτ, Γουόλντεν και ΜακΓκιλ

English Open: Πρόκριση για Γκίλμπερτ, Γουόλντεν και ΜακΓκιλ

Ο Ντέιβιντ Γκίλμπερτ με μπρέικ 132 πόντων εξασφάλισε την παρουσία του στο English Open επικρατώντας 4-2 στα προκριματικά του Μοχάμεντ Ιμπραχίμ στο Λέστερ. Ημιφιναλίστ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019, ο Γκίλμπερτ άνοιξε το σκορ με μπρέικ 75 πόντων προτού ο Αιγύπτιος αντίπαλός του απαντήσει με μία προσπάθεια 109 πόντων.

 Νούμερο 19 στην παγκόσμια κατάταξη ο Γκίλμπερτ είχε μπρέικ 80 και 132 πόντων και πήρε τα επόμενα τρία από τα τέσσερα φρέιμ εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο γύρο των 64 στο Μπρέντγουντ Σέντερ του Έσεξ το διάστημα 12 με 18 Δεκεμβρίου. Αντίπαλός του θα είναι ο Γιουάν Σιτζούν ο οποίος νίκησε 4-0 τη Ρεμπέκα Κένα με τρία μπρέικ άνω των 50 πόντων.

Ο Άντονι ΜακΓκιλ πήρε τη νίκη με 4-3 απέναντι στον Ντέιβιντ Γκρέις, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε αποκλείσει στο όπεν Βόρειας Ιρλανδίας τον Ρόνι Ο’Σάλιβαν ενώ ο Ρίκι Γουόλντεν έφτασε στη νίκη με 4-1 απέναντι στον Μπάι Λανγκνίνγκ. Ο ΜακΓκιλ θα αντιμετωπίσει στο γύρο των 64 τον Μάικλ Γουάιτ ενώ ο Γουόλντεν τον Λίαμ Χάιφιλντ.

 Παγκόσμιος πρωταθλητής το 2006 ο Γκρέιμ Ντοτ, γνώρισε την ήττα από τον Σαμ Κρέγκι ο οποίος είχε μπρέικ 112, 100, 56 και 54 πόντων. Ο Κρέγκι έχασε την τελευταία κόκκινη στο δεύτερο φρέιμ ενώ είχε 112 πόντους και πήγαινε για το maximum. Ο Σκωτσέζος Ντοτ απάντησε με 68, 54 και 77 πόντους αλλά ο παίκτης από το Νιούκαστλ ήταν καλύτερος στο καθοριστικό φρέιμ. Σε άλλο ματς, ο πρωταθλητής του Όπεν Ουαλίας, Τζο Πέρι, γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον Κάο Γιουπένγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα