fbpx

English Open: Πρόκριση για Ζανγκ Άντα και Ντεσαβάτ Πουμτζάενγκ (vid)

English Open: Πρόκριση για Ζανγκ Άντα και Ντεσαβάτ Πουμτζάενγκ (vid)

Ο Ζανγκ Άντα επικράτησε 4-0 του Στίβεν Μαγκουάιρ και πήρε την πρόκριση για το γύρο των 64 του αγγλικού όπεν. Ο Μαγκουάιρ αν και βρίσκεται 45 θέσεις υψηλότερα από τον Άντα στην παγκόσμια κατάταξη έχασε χωρίς να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση με τον αντίπαλό του να πετυχαίνει century στο δεύτερο φρέιμ προτού επικρατήσει του κατόχου έξι ranking τίτλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Μαγκουάιρ χάνει σε προκριματικό γύρο αυτή την σεζόν καθώς είχε αποτύχει να περάσει στο κυρίως ταμπλό τόσο στο ευρωπαϊκό μάστερς όσο και στο βρετανικό όπεν.

 Ο Ντεσαβάτ Πουμτζάενγκ σημείωσε την πρώτη του νίκη εδώ και σχεδόν τρία χρόνια επιστρέφοντας στο τουρ μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Asia Q School νωρίτερα φέτος. Ο ίδιος επιβλήθηκε 4-3 του Αλεξάντερ Ουρσενμπάχερ σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς με κανέναν να μην παίρνει προβάδισμα που να ξεπερνά το ένα φρέιμ. Το άλλο ματς που κρίθηκε στο τελευταίο φρέιμ ήταν εκείνο του Άντρες Πετρόφ που αν και βρέθηκε 3-2 πίσω από το Βραζιλιάνο Βίκτορ Σάρκις κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

 Ο πρωταθλητής του ευρωπαϊκού μάστερς την περασμένη σεζόν, ο Φαν Ζενγκγί, νίκησε 4-1 τον Άντι Χικς ενώ η Ενγκ Ον Γι νικήθηκε με 4-0 από τον Τζον Άστλεϊ. Παρών στο κυρίως ταμπλό θα είναι για πρώτη φορά στην σεζόν και ο Μαρκ Ντέιβις που νίκησε 4-2 τον Ζιάο Γκουοντόνγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα