fbpx

Champion of Champions: Στα ημιτελικά ο Σέλμπι (vid)

Champion of Champions: Στα ημιτελικά ο Σέλμπι (vid)

Ο Μαρκ Σέλμπι νίκησε 6-4 τον Τζον Χίγκινς στον όμιλο του τελικού τους στο πλαίσιο του Champion of Champions που διεξάγεται στο Μπόλτον. Ο Χίγκινς μπήκε στο ματς μετά τη νίκη με 4-2 επί του Χοσεϊν Βαφέι, έχοντας πετύχει century break στο καθοριστικό φρέιμ.

Ο Σέλμπι, που πριν το ματς συγκίνησε μιλώντας για το θάνατο του πατέρα του 23 χρόνια πριν, είναι μακριά από τον καλό του εαυτό τη νέα σεζόν αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει κάποιον που έχει βρεθεί στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ερχόμενος από τη νίκη με 4-0 επί του Λι Γουόκερ.

 To μπρέικ των 140 πόντων από τον Σέλμπι στο πρώτο φρέιμ είχε απάντηση με 141 από τον Χίγκινς στο έκτο ωστόσο με ραν των 51,64, 105 και 81 πόντων ο νούμερο τέσσερα στην παγκόσμια κατάταξη πήρε τη νίκη. Μετά το ματς ο Σέλμπι αναγνώρισε ότι πιέστηκε στο όριο από τον αντίπαλό του, τον οποίο δεν είχε νικήσει από τον τελικό του κινεζικού πρωταθλήματος το 2018.

 «Πιστεύω ότι ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Αν έχανα δεν θα πίστευα ότι έχω κάνει κάτι λάθος. Το μακρινό παιχνίδι του Τζον ήταν απίστευτο, έπαιξε εξαιρετικά και έκανα ότι μπορούσα σε εκείνα που έκανε κι αυτός».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα