fbpx

UK Championships: Αποσύρθηκε από τα προκριματικά ο Στίβεν Χέντρι

UK Championships: Αποσύρθηκε από τα προκριματικά ο Στίβεν Χέντρι

Ο Στίβεν Χέντρι αποσύρθηκε από τους προκριματικούς γύρους για το UK Championship καθώς οι εμφανίσεις του έπεφταν στην ίδια χρονική περίοδο με άλλες του υποχρεώσεις. Ο Χέντρι έχει επιστρέψει στο επαγγελματικό παιχνίδι προσπαθώντας να ανεβάσει και το επίπεδό του μετά την αποχώρησή του το 2012. Εννέα χρόνια μετά αποφάσισε να επιστρέψει ωστόσο είναι μακριά από το παλιό καλό επίπεδό του.

 Ο 53χρονος θεωρείται ως ένας από τους τελειότερους παίκτες που έχουν πάρει ποτέ μέρος και εδώ και δύο δεκαετίες ήταν ένας αντίπαλος που τρόμαζε τους περισσότερους. Στο παρόν, σπάνια παίρνει την πρόκριση από τα τουρνουά που παίρνει μέρος ενώ το καλύτερο αποτέλεσμά του από την στιγμή που γύρισε στο χώρο είναι η εμφάνισή του στο δεύτερο γύρο του βρετανικού όπεν της περασμένης σεζόν.

 Ο Σκωτσέζος έχει κατακτήσει επτά φορές το παγκόσμιο πρωτάθλημα και ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Άντριου Πάτζετ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Ποντς Φορτζ το Σάββατο στο Σέφιλντ. Ο Χέντρι έχει πάρει τον συγκεκριμένο τίτλο πέντε φορές, το 1989, το 1990, το 1994, το 1995 και το 1996, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει για νέα ευκαιρία ώστε να αυξήσει αυτή την συγκομιδή τίτλων.

 Ο Ουαλός περνά άνευ αγώνα και στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ζου Σι την Κυριακή. Ο Χέντρι έχει δώσει δύο ματς στην σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα και στις δύο περιπτώσεις. Ο ίδιος ηττήθηκε 5-0 από τον Μαρκ Τζόις στα προκριματικά του γερμανικού Μάστερς ενώ ηττήθηκε και στα προκριματικά από τον Ζανγκ Άντα με το βαρύ 5-1. Ο πρώην νούμερο 1 στον κόσμο αυτή την περίοδο έχει και το ρόλο του σχολιαστή για το Champion of Champions και το Σάββατο θα έχει αυτή την υποχρέωση αποφασίζοντας να αποσύρει την συμμετοχή του από τα προκριματικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα