fbpx

“Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός Κένι Γουίλιαμς (pics)

“Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός Κένι Γουίλιαμς (pics)

Η, κατά πολλούς, πιο αξιαγάπητη φυσιογνωμία στα παιχνίδια των Sydney Swans, ο θρυλικός Κένι Γουίλιαμς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών. Ο εκλιπών ήταν ο δημοφιλέστερος φίλαθλος της ομάδας, παρακολουθώντας την στενά για σχεδόν εννέα δεκαετίες, έχοντας όμως αναπτύξει και μία ακόμη πιο βαθιά σχέση με τον σύλλογο τα τελευταία περίπου τριάντα χρόνια.

Συγκεκριμένα, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο τότε προπονητής του Sydney Ρον Μπαράσι είχε προσκαλέσει τον Γουίλιαμς να δίνει τα νερά στους παίκτες στην προπόνηση. Λίγο αργότερα εξελίχθηκε στον… ηγέτη των τραγουδιών μέσα στην ομάδα, ενώ ο σύλλογος του απέδωσε τον τίτλο του “επικεφαλής ενυδατωτή” της ομάδας, μιας και η εξυπηρέτηση με τα νερά έγινε μέρος της ζωής του.

Ο Γουίλιαμς εντυπώθηκε για τα καλά στη μνήμη όλων των φίλων του AFL όταν συμμετείχε στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του πρωταθλήματος τόσο του 2005 όσο και του 2012, τα πρώτα για τον σύλλογο μετά το μακρινό πρωτάθλημα του 1933, το οποίο ο Γουίαλμς επίσης είχε παρακολουθήσει ως τετράχρονο παιδάκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα