fbpx

Champion of Champions: Στα ημιτελικά ο Τραμπ (vid)

Champion of Champions: Στα ημιτελικά ο Τραμπ (vid)

Κάτοχος του τίτλου στο Champion of Champions ο Τζαντ Τραμπ πήρε εντυπωσιακή νίκη με 6-1 απέναντι στον Μαρκ Άλεν και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Μαρκ Σέλμπι. Σε μία αναμέτρηση των δύο πιο πρόσφατων κατόχων του τίτλου ο Άλεν ήταν για πολλούς το φαβορί μετά τις πρόσφατες καλές του εμφανίσεις που τον είδα να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου στο όπεν Βόρειας Ιρλανδίας και στον τελικό του βρετανικού όπεν τον περασμένο μήνα.

 Στο Μπόλτον ο Τραμπ ήταν καλύτερος με τον Άγγλο να μπαίνει δυνατά στο ματς και να μην χαλαρώνει σε κανένα σημείο την πίεση απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατά το παρελθόν έχει υποφέρει. Ο Τραμπ μείωσε τη διαφορά στις αναμετρήσεις τους με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή να έχει πλέον 11 νίκες σε 23 αναμετρήσεις, αυτή ωστόσο ήταν με τη μεγαλύτερη διαφορά.

 Ο νούμερο 3 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια τον Μαρκ Σέλμπι ο οποίος νίκησε στον τελικό του ομίλου του τον Τζον Χίγκινς ενώ ο Κινέζος Ζενγκγί Φαν θα αντιμετωπίσει το νικητή του δεύτερου ομίλου, που θα είναι ένας εκ των Ρόνι Ο’Σάλιβαν, Ρόμπερτ Μίλκινς, Μινκ Νουτσαρούτ ή Ζάο Ζιντόνγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα