fbpx

DP World Tour: Οι αλλαγές της νέας σεζόν

DP World Tour: Οι αλλαγές της νέας σεζόν

Πολλές και σημαντικές αλλαγές περιλαμβάνει η σεζόν του 2023 για το DP World Tour καθώς θα υπάρχει ρεκόρ σε χρηματικά έπαθλα, αλλαγές στις ημερομηνίες πολλών τουρνουά αλλά και ένα ταξίδι στην Ιαπωνία για πρώτη φορά.

 Οι παίκτες του DP World Tour θα μπουν στη μάχη για ένα συνολικό χρηματικό έπαθλο των 144,2 εκατομμυρίων δολαρίων στα τουρνουά πλην των Μέιτζορ και του WGC-Dell Tehnologies Match Play με τον CEO Κιθ Πέλεϊ να επιβεβαιώνει την αύξηση κατά 50 εκατομμύρια δολάρια συγκριτικά με το 2021.

 Ο Πέλεϊ δήλωσε επίσης ότι τα ελάχιστα έσοδα για τον κάθε παίκτη θα είναι 150.000 δολάρια με την προϋπόθεση ότι θα πάρουν μέρος σε τουλάχιστον 15 προκριματικά τουρνουά. Στην Ασία θα διεξαχθούν τέσσερα τουρνουά με το Singapore Classic και το Thailand Classic να φιλοξενούν τη δράση σε διαδοχικές εβδομάδες το Φεβρουάριο, την Ιαπωνία να μπαίνει για πρώτη φορά και τη Νότια Κορέα να επιστρέφει από το 2013.

Το ιρλανδικό όπεν μετακινείται από τον Ιούνιο στον Σεπτέμβριο ώστε παίκτες όπως ο Ρόρι ΜακΙλρόι και ο Σέιν Λάουρι να μπορούν να αγωνιστούν καθώς η νέα ημερομηνία είναι μετά τα πλέι-οφ του FedExCup στην Αμερική. Η νέα σεζόν αρχίζει με το Joburg Open στη Νότια Αφρική στις 24 Νοεμβρίου ενώ ο πρώτος αγώνας στην Ευρώπη είναι το Μάιο με το ιταλικό όπεν, εκεί που θα διεξαχθεί και το Ryder Cup του 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα