fbpx

FIH Pro League: Επιστροφή στην κορυφή για την Ινδία

FIH Pro League: Επιστροφή στην κορυφή για την Ινδία

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Κριστάν Πατάκ που είχε τρεις καθοριστικές αποκρούσεις στο shoot-out η Ινδία νίκησε την Ισπανία και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας στην σεζόν του FIH Pro League.

 Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Καλίνγκα της Οντίσα, στην Ινδία, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια με τους Ινδούς να προηγούνται 2-0 και τους Ισπανούς να φτάνουν στην ισοφάριση. Όπως προβλέπουν οι κανονισμοί της διοργάνωσης, σε περίπτωση ισοπαλίας μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας η κάθε ομάδα παίρνει από ένα βαθμό ενώ αυτή που θα επικρατήσει στη διαδικασία του shoot-out θα πάρει άλλον έναν.

 Με τους δύο βαθμούς που πήρε η Ινδία έφτασε τους οκτώ σε τέσσερα ματς με την επίθεσή της να έχει τρία παραπάνω γκολ από το παθητικό της και να προηγείται στην ισοβαθμία με διαφορά ενός γκολ της Ισπανίας. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς για την Ινδία μέσα στο 2022 για την σεζόν καθώς τώρα η εθνική ομάδα θα προετοιμαστεί για το παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί στο ίδιο μέρος τον Ιανουάριο και θα επιστρέψει στη δράση της FIH Pro League απέναντι σε Γερμανία και Αυστραλία το Μάρτιο του 2023.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα