fbpx

Στο τεχνικό επιτελείο του Essendon ο ΜακΦέρσον

Στο τεχνικό επιτελείο του Essendon ο ΜακΦέρσον

Αύξηση ισχύος στο τεχνικός του επιτελείο πραγματοποιεί το Essendon, με τον Ντάνιελ ΜακΦέρσον να είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη. Το μέχρι πρότινος μέλος των North Melbourne Kangaroos, δέχθηκε την πρόταση συνεργασίας των Bombers, αναλαμβάνοντας όμως έναν διαφορετικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, μετά την αποτυχημένη σεζόν του 2022 το Essendon αποφάσισε να δημιουργήσει δύο νέους υψηλόβαθμούς ρόλους στο τεχνικό κομμάτι, εκείνον του Γενικού Διευθυντή Απόδοσης (General Manager of Performance) και αυτόν του Επικεφαλής Ανάπτυξης (Head of Development). Ο ΜακΦέρσον επιλέχθηκε για την πρώτη θέση.

Τα καθήκοντά του είναι η γενική εποπτεία στο κοουτσάρισμα των παικτών στις προπονήσεις -υπό της οδηγίες του προπονητή Μπραντ Σκοτ-, με έμφαση στο κομμάτι της απόδοσης των παικτών. Ο ΜακΦέρσον είναι ουσιαστικά ο άνθρωπος που θα φροντίσει κάθε παίκτης της πρώτης ομάδας να μπορεί να κερδίσει το μάξιμουμ σε ατομικό επίπεδο από την προπόνηση και τη συνολική διαχείριση του συλλόγου, ώστε να βγάλει το μέγιστο της απόδοσής του στους αγώνες, με βάσει ό,τι του ζητήσει ο προπονητής Μπραντ Σκοτ.

Σημειώνεται πως η θέση του Επικεφαλής Ανάπτυξης του Essendon για την ώρα παραμένει δίχως κάτοχο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα