fbpx

Hong Kong Sevens: “Εκθρόνισε” τα Φίτζι και πήρε το στέμμα η Αυστραλία! (vid)

Hong Kong Sevens: “Εκθρόνισε” τα Φίτζι και πήρε το στέμμα η Αυστραλία! (vid)

Η Αυστραλία ήταν η μεγάλη νικήτρια των Hong Kong Sevens του 2022! Οι πρωταθλητές των World Rugby Sevens Series της προηγούμενης σεζόν, άνοιξαν την αυλαία του 2022-23 με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στον τελικό του πρώτου τουρνουά της νέας σεζόν επικράτησαν με 20-17 των Φίτζι.

Ο τελικός ήταν άκρως συναρπαστικός σε εξέλιξη, με τα Φίτζι, -πρωταθλητές του τουρνουά στις πέντε προηγούμενες περιπτώσεις (2015-2019)- να κρατούν το προβάδισμα μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν ο Νέιθαν Λόουσον πέτυχε το try της ανατροπής και νίκης για τους Αυστραλούς.

Αυτή ήταν η έκτη κατάκτηση του τίτλου στην ιστορία της Αυστραλίας και πρώτη από μακρινό 1988. Στον μικρό τελικό, η Γαλλία επικράτησε της Σαμόας με 19-17, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο τουρνουά δεν είχε διεξαχθεί τις χρονιές 2020 και 2021, λόγω της Covid-19.

Επόμενος σταθμός της νέας σεζόν των World Series θα είναι το Ντουμπάι το διήμερο 2-3 Δεκεμβρίου, όπου θα διεξαχθεί παράλληλα και το πρώτο τουρνουά της νέας σεζόν για τα World Series των γυναικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα