fbpx

UK Championship: Ο Γουάιτ νίκησε και τον Μαγκουάιρ

UK Championship: Ο Γουάιτ νίκησε και τον Μαγκουάιρ

Ο Τζίμι Γουάιτ απέχει πλέον μία νίκη από την παρουσία στο γύρο των 32 του UK Championship κάνοντας την ανατροπή από το 3-1 και φτάνοντας στην επικράτηση με 6-4 απέναντι στον Στίβεν Μαγκουάιρ. Μετρώντας δύο νίκες με 6-0 απέναντι σε Βίκτορ Σάρκις και Μίτσελ Μαν στους πρώτους δύο προκριματικούς γύρους ο 60χρονος τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Senior πήρε τη νίκη απέναντι στον κάτοχο του τίτλου του 2004 ο οποίος είχε βρεθεί στον τελικό και το 2019.

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο 50χρονος Ντόμινικ Ντέιλ με το νικητή να περνάει στο γύρο των 32 εκεί όπου θα υπάρχουν και οι κορυφαίοι 16 στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Ντέιλ είδε τον Χανγκ Λι με μπρέικ 73, 140, 50 και 87 πόντων να προηγείται 4-2 προτού πάρει τα τελευταία 4 φρέιμ και κάνει την ανατροπή. Ο Ουαλός αναμετρήθηκε πρώτη φορά με τον Γουάιτ στους 32 του βρετανικού όπεν το 1994 με τον Γουάιτ να παίρνει τη νίκη με 5-2 ενώ σε 10 αναμετρήσεις ο κάθε ένας μετρά από 5 επικρατήσεις.

 Σε άλλα ματς ο Μάρκο Φου συνεχίζει την ανοδική του πορεία νικώντας 6-4 τον Όλιβερ Λάινς για τον δεύ6τερο προκριματικό γύρο. Επόμενος αντίπαλός του ο Άντονι Χάμιλτον ο οποίος χρειάζεται ακόμα δύο νίκες για να βρεθεί στο Γιορκ. Απών θα είναι ο πρώην ημιφιναλίστ παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Άντονι ΜακΓκιλ ο οποίος ηττήθηκε με 6-2 από τον Ουαλό Ντουέιν Τζόουνς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα