fbpx

Houston Open: Νέα προσπάθεια για το Νο. 1 στον κόσμο από τον Σκότι Σέφλερ

Houston Open: Νέα προσπάθεια για το Νο. 1 στον κόσμο από τον Σκότι Σέφλερ

Ο Σκότι Σέφλερ θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Ρόρι ΜακΙλρόι και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς θα αγωνιστεί στο Houston Open στο πλαίσιο του PGA Tour.

Ο Αμερικανός διεκδίκησε την επιστροφή στο World Wide Technology Championship στο Μεξικό γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου ή της δεύτερης θέσης η αποστολή του θα ήταν επιτυχημένη. Ο κάτοχος του Μάστερς αντιμετώπισε προβλήματα με το putter αν και βρέθηκε κοντά στην ανατροπή στον 4ο και τελευταίο γύρο αλλά με την 3η θέση που πήρε στη γενική έμεινε πίσω από τον Βορειοϊρλανδό.

 Η νέα ευκαιρία που του παρουσιάζεται είναι στην πατρίδα του, το Τέξας και θεωρητικά το έργο του είναι ευκολότερο καθώς δεν θα πάρει μέρος ο Τζέισον Κόκρακ. Σπάνια ένας γκόλφερ δεν επιστρέφει 12 μήνες μετά στο τουρνουά που έχει πάρει τον τίτλο ωστόσο έχει αποβληθεί από το PGA Tour εξαιτίας της συμμετοχής του στο LIV Golf. Χωρίς πρώην νικητές να παίρνουν μέρος ο Σέφλερ αναμένεται να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο ανταγωνισμό από τους Τόνι Φινάου, Σαμ Μπερνς και Χιντέκι Ματσουγιάμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα