fbpx

Nedbank Golf Challenge: Αρχίζει η σεζόν του DP World Tour

Nedbank Golf Challenge: Αρχίζει η σεζόν του DP World Tour

Το DP World Tour πηγαίνει στη Νότια Αφρική για το Nedbank Golf Challenge με τον Τόμι Φλίτγουντ να έχει τον τίτλο του φαβορί μετά την ανοδική πορεία των τελευταίων μηνών στην απόδοσή του.

 Ο Άγγλος δηλώνει ότι απολαμβάνει τους καρπούς της σκληρής δουλειάς στο swing, επιστρέφοντας στο μέρος που πήρε τον τίτλο το 2019. Ο Φλίτγουντ είναι ένας γκόλφερ παγκοσμίου επιπέδου ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης το 2018 όταν αναδείχθηκε νικητής στο Abu Dhabi HSBC Championship. Νωρίτερα φέτος υποχώρησε στο νούμερο 50 αλλά μετά το διάλειμμα του καλοκαιριού τα σημάδια της βελτίωσης ήταν ορατά με την 4η θέση στο όπεν Σκωτίας και το Open Championship ενώ ακολούθησε άλλη μία 4η θέση στο CJ Cup στην πιο πρόσφατη παρουσία του.

 Ο Τζόρνταν Σμιθ είναι ένα ακόμα από τα φαβορί μετά τον δεύτερο τίτλο του στο DP World Tour λίγες εβδομάδες πριν ενώ ο Ράιαν Φοξ είναι ο μοναδικός μαζί με τον Φλίτγουντ που βρίσκονται στις πρώτες 50 θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Τομά Ντετρί πηγαίνει στη Νότια Αφρική με μερικά καλά αποτελέσματα στο PGA Tour αν και ο Βέλγος είδε το παιχνίδι του να καταρρέει στον τελευταίο γύρο του World Wide Technology Championship στο Μεξικό και να αποτυγχάνει να φτάσει στην πρώτη του νίκη ως επαγγελματίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα