fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Τ20: Στον τελικό το Πακιστάν

Παγκόσμιο Κύπελλο Τ20: Στον τελικό το Πακιστάν

Το Πακιστάν πήρε το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου Τ20 που διεξάγεται στην Αυστραλία νικώντας τη Νέα Ζηλανδία με 7 γουίκετ και 5 μπάλες να απομένουν.

 Η Νέα Ζηλανδία κέρδισε το στρίψιμο του νομίσματος και σημείωσε 152 για 4 χάρη στην συνεργασία του αρχηγού Κέιν Γουίλιαμσον με τον Ντάριλ Μίτσελ στο τέταρτο γουίκετ. Το Πακιστάν άρχισε το κυνήγι των ραν με επιθετικό τρόπο με τους Μοχαμάντ Ριζβάν και Μπαμπάρ Αζάμ να φτάνουν τα 50 στα πρώτα έξι όβερ με τον τελευταίο να φτάνει στο δικό του half century σε 37 μπάλες σε μία περίοδο που περιλάμβανε επτά boundaries. Άξιος συμπαραστάτης τους ο Μοχαμάντ Χάρις που με 30 ραν σφράγισε τη νίκη για το Πακιστάν.

Για το Πακιστάν η πρόκριση σημαίνει και την επιστροφή στο Κρίκετ Γκράουντ της Μελβούρνης όπου η ομάδα του Ιμράν Χαν είχε πάρει τη νίκη στο παγκόσμιο κύπελλο των 50 over πριν 30 χρόνια. Ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός θα δει την αναμέτρηση της Ινδίας με την Αγγλία στην Αδελαϊδα ενώ ο τελικός διεξάγεται στις 13 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα