fbpx

UK Championship: Πέρασε από τα προκριματικά ο Τζίμι Γουάιτ

UK Championship: Πέρασε από τα προκριματικά ο Τζίμι Γουάιτ

Ο Τζίμι Γουάιτ νίκησε 6-1 τον Ντόμινικ Ντέιλ στα προκριματικά του UK Championship και θα είναι παρών στο κυρίως ταμπλό και τη φάση των 32. Κανείς από τους δύο δεν έφτασε σε half century ωστόσο ο βετεράνος Γουάιτ ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση με τον αντίπαλό του να παίρνει μόλις ένα φρέιμ.

 Ο Γουάιτ πήρε τον συγκεκριμένο τίτλο το 1992 και στα 60 του χρόνια πλέον δείχνει ότι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στους νεότερους αντιπάλους του. Ο Γουάιτ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα νικώντας στον προηγούμενο προκριματικό γύρο τον Στίβεν Μαγκουάιρ ενώ φέτος η καλύτερη του πορεία είναι εκείνη στον πρώτο γύρο του βρετανικού όπεν. Ο τελευταίος του τίτλος σε ranking τουρνουά ήταν την σεζόν 2003-2004 όταν είχε πάρει τη νίκη στο όπεν Σκωτίας.

«Χτυπάω αρκετά καλά τη μπάλα εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν έχω τα ανάλογα αποτελέσματα», είπε ο Whirlwind. «Πήρα τη νίκη στο πρώτο ματς με 6-0, έπαιξα εντάξει. Πήρα τη νίκη στο επόμενο ματς και κάτι φάνηκε να πηγαίνει καλά, νίκησα τον Στίβεν Μαγκουάιρ, ένας πολύ ανταγωνιστικό παίκτη. Στο ματς με τον Ντόμινικ, το πρώτο κομμάτι ήταν πολύ άτσαλο. Ήμουν τυχερός που προηγήθηκα 3-1. Μερικές φορές όταν παίζεις άσχημα είναι κάπως ντροπιαστικό. Μετά σκέφτηκα τον Τζον Χίγκινς που μερικές φορές δυσκολεύεται αλλά πρέπει να συνεχίσει να παίζει επειδή αυτή είναι η δουλειά. Έπαιξα κάπως καλύτερα και πιστεύω πως αν πιάσω την κορυφαία μου απόδοση μπορώ να φτάσω στην κατάκτηση του τίτλου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα