fbpx

UK Championship: Γουάιτ εναντίον Ντέι, Ο’Σάλιβαν εναντίον Στίβενς

UK Championship: Γουάιτ εναντίον Ντέι, Ο’Σάλιβαν εναντίον Στίβενς

Ο Τζίμι Γουάιτ θα αντιμετωπίσει τον Ράιαν Ντέι στο γύρο των 32 του UK Championship με τον Ζάο Ζιντόνγκ να αρχίζει την υπεράσπιση του τίτλου του απέναντι στον Σαμ Κρέιγκι ή τον Ίαν Μπερνς.

 Το UK Championship, το πρώτο από τα τουρνουά της σεζόν στο Triple Crown, αρχίζει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Ο Γουάιτ, στα 60 του χρόνια, αποτελεί τη μεγαλύτερη ιστορία έως τώρα στο τουρνουά καθώς ο κάτοχος του τίτλου το 1992, γύρισε πίσω το χρόνο δίνοντας μία σειρά μεγάλων εμφανίσεων στους προκριματικούς γύρους.

 Στο νούμερο 89 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Whirlwind θα αντιμετωπίσει τον Ντέι σε ένα από τα απογευματινά παιχνίδια του Σαββάτου ενώ ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και νούμερο ένα στον κόσμο, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν, θα αρχίσει την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου για 8η φορά στην καριέρα του το μεσημέρι της Δευτέρας με αντίπαλο τον Μάθιου Στίβενς.

 Σε άλλα ματς ο Μαρκ Γουίλιαμς θα παίξει με τον Τζέιμι Κλαρκ και ο Μαρκ Σέλμπι με τον Χοσεϊν Βαφέι. Ο Τζον Χίγκινς κληρώθηκε με τον Τομ Φορντ και ο Νιλ Ρόμπερτσον με τον Τζο Πέρι ενώ ο Τζαντ Τραμπ αρχίζει την πορεία του απέναντι είτε στον Ζιάο Γκουοντόνγκ είτε τον Άντρες Πετρόφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα